Start inschrijving leergang kleur bekennen 2015

Start inschrijving leergang kleur bekennen 2015

Start inschrijving leergang kleur bekennen 2015

Datum: 20-03-2015

De succesvolle Leergang Kleur Bekennen start in november 2015 voor het vijfde jaar!

In samenwerking met prof.dr. Jan Moen en Change Kitchen Company organiseert BrinQ voor het vijfde jaar de indringende leergang voor directeuren in de zorg: Kleur Bekennen.

Het is een leergang waar een klimaat wordt geboden om zicht te krijgen op de eigen gedragspatronen, de vrijheid te voelen om te reflecteren en het eigen handelingsrepertoire te verruimen. We noemen dit kleedkamergesprekken over leiderschap.

Wij willen u deze leergang graag onder de aandacht brengen en u de concrete vraag stellen: voor wie van de directeuren in uw instelling is deze leergang passend op dit moment in de loopbaan? Directeuren worden gestimuleerd te kijken naar hun management en organisatie werkelijkheid. Men leert kritisch kijken naar de eigen leiderschapsrol en toekomstige loopbaan. De deelnemers houden elkaar een spiegel voor (via intervisie). 

Voor de opzet, gastsprekers, data en kosten klik op: brochure 2015

Als intervisie begeleider / trainer heb ik een actieve bijdrage aan de ontwikkeling en uitvoering van deze leergang, dus mocht u interesse of vragen hebben, dan hoor ik het graag.

U kunt ook het contactformulier invullen, dan neem ik contact met u op.