VOORSTELLEN

VOORSTELLEN

VOORSTELLEN

Suzanne Brinkman, eigenaar van BrinQ training & communicatie, heeft ruim 20 jaar ervaring als trainer in diverse vakgebieden en op elk niveau. Zij geeft training, intervisie en (team) coaching voor bestuurders, management en professionals in de zorg.

Vanaf 2008 werkt zij onder de naam BrinQ training & communicatie BV, vanuit haar kantoor in Breda voor diverse opdrachtgevers in de zorg. Suzanne begeleidt meerdere intervisiegroepen voor bestuurders, directeuren, managers en medische teams. Ook is zij teamcoach voor diverse management teams in de zorg, die de samenwerking een impuls willen geven. Of simpelweg omdat er “gedoe” ontstaat en een externe teamcoach nodig is. Haar aanpak is uitermate interactief en praktijkgericht. Door haar enthousiasme en inlevingsvermogen stimuleert zij dat deelnemers in een vertrouwelijke setting persoonlijke ervaringen uitwisselen en van elkaar leren. Tijdens leergangen en trainingen wordt u een confronterende en leerzame spiegel voorgehouden. De oplossing voor effectief leiderschap ligt meestal in uzelf.

Na haar opleiding Commerciële Economie aan de HEAO, verzorgde ze vier jaar commerciële trainingen in de zakelijke dienstverlening.

Vervolgens werkte ze ruim zes jaar bij FunktieMediair als consultant Training & Coaching, waar zij Management Developmentprogramma’s voor managers in de zorg ontwikkelde en uitvoerde. Samen met Jan Moen, hoogleraar management & organisatie in de gezondheidszorg, heeft zij ook toen al meerdere  intervisiegroepen voor bestuurders in de zorg opgezet en begeleid.

Verder werkte ze als interim communicatieadviseur in een zorgorganisatie. Suzanne werkt sinds 2008 als zelfstandige in een ruim netwerk van adviseurs, trainers en coaches, die desgewenst ingezet kunnen worden.

Suzanne aan het woord:

Mijn drijfveer is het inzicht van deelnemers te verbreden. In een open sfeer reflecteren op het eigen denken en gedrag. Ik wil mensen graag inspireren om dat inzicht ook daadwerkelijk te leren omzetten in daden. Verandering ontstaat alleen van binnenuit, maar moet voor de buitenwereld wel zichtbaar zijn.‘